Menu

Gegrilde voorgerechten uit de tandoori-oven

1. MIXED KABAB
€7.50

Gemarineerde kip-,lams-filet en lamsgehakt.

2. TANDOORI MURGH
€5.50

Beroemde gemarineerde kippenbout

3. MURGH TIKKA
€5.00

Kipfilet gemarineerd in een geurig kruidenmengsel.

4. BOTI TIKKA
€7.00

Een traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsvlees, extra pittig van smaak.

5. JHINGA TIKKA
€9.00

Een Indiaas feestgerecht; grote garnalen, gemarineerd met verse kruiden.

6. PANNEER TIKKA
€6.00

Zelf gemaakte Indiase kaas, gemarineerd met speciale kruiden.

67. ROGAN JOSH (medium)
€17.00

Lamsvlees, gekruid met verse kruiden, knoflook en gember, bereid met gebakken tomaat.

60. JHINGA BHUNA (medium)
€19.00

Een Indiaas feestgeecht. Grote garnalen worden gemarineerd en gegrild, daarna gekookt met verse kruiden en tomaar.

Voorgerechten uit de curry-keuken

7. DAL SOEP
€4.50

Een smakelijke linzensoep uit het noorden van India, zacht smaak

8. MULIGATWONY SOEP
€4.00

Een kerriesoep, op smaak gebracht met kokos, citroen en verse kruiden.

9. MIXED SALADE
€3.00
10. MEAT SAMOSA
€5.00

Deegpastijtjes gevuld met gehakt en speciale kruiden.

11. VEGETABLE SAMOSA
€4.00

Deegpasteitjes gevuld met groenten.

12. ONION BHAJI
€5.00

Gebakken balletjes ui met kikkererwtenmeel en verse kruiden.

13. MURGH CHAAT
€6.00

Kleine stukjes gekruide malse kip, zoetzure smaak.

14. ALLO CHAAT
€5.00

Speciaal gekruide aardappels.

15. BHUNA PRAWN ON PUREE
€8.00

Fijn gekruide kleine garnalen met zacht Indiaas brood.

16. JHINGA BHUNA PUREE
€9.00

Fijn gekruide grote garnalen met zacht Indiaas brood,

De Thalies

Een traditionele manier van Indiaas eten. De Thalies is een goede introductie van de eetkunst uit het noorden en zuiden van India. “Een Indiase invulling van de rijsttafel.” De smaken van de hoofdgerechten zijn mild en medium. Wilt u pittig eten, dan kunt u dat overleggen met de bediening.

17. MOUGET-E-KHAS ( 2 personen )
€59.00

MIXED TANDOORI KABAB  *  SOEP  *  SHAHI MURGH KURMA, GHOST TIKKA MASSALA, ALLO MATTAR / SAG BHAJI, SALADE / NAN ROTI,  BASMATI SAFRAN RIJST  *   MIXED IJS  *  KOFFIE OF THEE

18. AKBAR-E-KHAS (voor 2 personen
€59.00

TANDOORI MURGH  *  SOEP  *  SHAHI MURGH KURMA, BHUNA GHOST, ALLO MATTAR / RAITHA, BASMATI SAFRAN RIJST, SALADE / NAN  *  KOKOS IJS  *  KOFFIE OF THEE

19. BEGUM-E-KHAS (voor 2 personen)
€59.00

BHUNA PRAWN ON PUREE  *  SOEP  *  MURGH TIKKA MASSALA, SAG GHOST, ALLO MATAR / RAITHA, BASMATI SAFRAN RIJST, SALADE / TANDORI NAN  *  MANGO-PAPAYA IJS  * KOFFIE OF THEE

Hoofdgerechten uit de tandoori (Klei-oven)

Alle Tandoori gegrilde gerechten worden geserveerd met Basmati Pillaw rijst of Tandoori Nan brood, frisse salade en een groenten curry. 

20. TANDOORI MURGH
€15.00

Malse kippenboutjes, gemarineerd in een kruidenmelange.

20. TANDOORI MURGH
€15.00

Malse kippenboutjes, gemarineerd in een kruidenmelange.

21. MURGH TIKKA
€17.00

De beste stukjes van de kip met speciale kruiden bereid, medium van smaak

22. LAMB TIKKA
€18.00

Een traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsvlees.

23. JHINGA TANDOORI
€19.00

Grote garnalen gemarineerd in fijne kruiden, daarna licht gegrild.

24. TANDOORI MIXED GRILL
€20.50

Een combinatie van alle miced kabab gerechten. Voor de liefhebber van veel vlees.

Curry's

De kunst van het combineren van verschillende soorten specerijen is eigen aan de Indiase keuken. De curries worden ingedeeld in drie smaken: mild (licht zoet, weinig kruiden), medium (goed gekruid) en pittig. Alle curry's worden geserveerd met een salade, basmati safran rijst of vers gebakken brood; nan. 

25. MURGH SHAHI KURMA (mild)
€15.50

Een verrassende specialiteit uit Noord-India, stukjes gegrilde kip in een zachte curry met gemalen cashewnoten en kokos. 

26. MURGH TIKKA MASSALA (mild)
€15.50

Licht gekruide stukjes kip uit de Tandoori-oven met een speciale massala saus.

27. KASHMIRI MURGH (mild)
€15.50

Een zeer zachte lichtzoete curry bereid met verse vruchten, mango en lychees.

28. MURGH MUSHROOM (medium)
€15.50

Gemarineerde kipfilet, gebonden in een saus met champignons en verse kruiden.

29. SAG MURGH (medium)
€15.75

Kipfilet, gebakken met spinazie en een aroma van knoflook gember en verse kruiden. 

30. KARAI MURGH (medium)
€16.50

Kipgerecht met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje. 

31. MURGH-JAL-FREZIE (pittig)
€15.50

Voor de liefhebber van pittig eten. Kipfilet met verse chili, tomaat en verse kruiden.

32. MURGH MADRAS (zeer pittig)
€15.50

Kipfilet met gember, knoflook en citroen.

33. KASHMIRI LAMB (mild)
€17.50

Lamsvlees met noten en tropische vruchten, fijn en licht zoet van smaak.

34. LAMB TIKKA MASSALA (mild)
€17.50

In de Tandoori gegrild zacht lamsvlees met een speciale massala saus. 

35. SAG GHOST (medium)
€17.50

Een bijzondere combinatie van lamsvlees en spinazie, met een aroma van knoflook, gember en verse kruiden, zeer populair in Noord-India

36. KARAI GHOST (medium)
€17.50

Lamsvlees met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje. 

37. GHOST-JAL-FREZIE (pittig)
€17.50

Voor de liefhebber van pittig eten. Lamsvlees met verse chili, tomaat en verse kruiden. 

38. GHOST MADRAS (zeer pittig)
€17.50

Een uit Zuid- India afkomstig traditioneel gerecht, met gember knoflook en citroen.

39.GHOST TIKKA BHUNA (medium)
€17.00

Inde Tandoori gegrilde lamvlees gekookt met paprika, tomaat en verse kruiden, iets droger dan een gewone curry.

40. GHOST VINDALO (heel erg pittig)
€17.50

Een specialiteit uit de provincie Goanisi, zacht gesmoord lamsvlees met knoflook, gember en rode peper.

Visgerechten

41. JHINGA MALAI (mild)
€19.50

Zacht gekruide, grote gemarineerde garnalen, gegrild in de Tandoori-oven, daarna gekookt in een zachte curry met noten, vruchten en room.

42. JHINGA MASSALA (mild)
€19.50

Grote gemarineerde garnalen, gegrild in de Tandoori-oven en daarna gekookt in een massala curry.

43. PRAWN PALLAK (medium)
€17.50

Fijn gekruide, kleine garnalen gebakken met verse spinazie en knoflook.

44.PRAWN PATIA (medium)
€17.50

Gekruide kleine garnalen in een zoetzure curry.

45. PRAWN MADRAS (zeer pittig)
€17.50

Kleine garnalen met gember, knoflook en citroen.

46. ZALM SHAHI (mild)
€17.50

Gemarineerde zalmmoot met verse kruiden, noten en tropische vruchten.

47. ZALM BAHAR (medium)
€17.50

Gemarineerde zalmmoot in een curry met groenten.

48. MAGUR BENGAAL (medium)
€17.50

Populaire gemarineerde gefileerde vis uit Oost-Bengalen met aardappeltjes en verse kruiden.

49. SHAGORANI (mild)
€17.50

Kabeljauwloin (gefileerd) met aubergine, ui en verse kruiden in een licht zoete curry.

Vegetarisch

50. PANEER MAKHONI (mild)
€15.00

Zelf gemaakte Indiase kaas in een mild gekruide curry met cashew noten.

51. MOTAR PANEER (medium)
€15.50

Zelfgemaakte Indiase kaas in een curry met erwtjes en verse kruiden.

52. PALLAK PANEER (medium)
€16.00

Een bijzondere combinatie van Indiase kaas en verse spinazie, met een aroma van knoflook en verse kruiden.

53. BHINDI BAGAN (medium)
€15.50

Okraś en aubergine gebakken met knoflook, gember en verse koriander.

54. DAL KOSORI (medium)
€15.50

Gele linzen gekookt in kokosmelk en verse kruiden.

55. NAVRATAN-JAL-FREZIE (pittig)
€15.50

Een pittig gerecht van gemengde groenten en een keur van verse kruiden.

56.VEGETARISCHE THALI
€19.00

OOK zonder vlees kunt u genieten van deze Indiase rijsttafel, verschillende gerechten geserveerd in kleine porties, mild en medium.

57. TOK BAGUN ( medium)
€15.50

Een curry met gebakken tomaat, aubergine, knoflook en verse koriander.

Veganistisch

53. BHINDI BAGAN (medium)
€15.50

Okraś en aubergine gebakken met knoflook, gember en verse koriander.

54. DAL KOSORI (medium)
€15.50

Gele linzen in kokosmelk en speciale kruiden.

55. NAVRATAN-JAL-FREZIE (pittig)
€15.50

Een pittig gerecht van gemengde groenten en een keur van verse kruiden.

57. TOK BAGUN ( medium)
€15.50

Een curry met gebakken tomaat, aubergine, knoflook en verse koriander.

GEMENGDE GROENTEN BIRYANY
€16.00

Basmati rijst gebakken met verschillende groenten, rozijnen en verse kruiden. De Indiase invulling van nasi. Er wordt een groentencurry bij geserveerd. De smaak is zoet,mild en medium.

Biryanies

Een feest gerecht uit India. Basmati- rijst gebakken met vlees (of vis of groenten afhankelijk van uw keuze), rozijnen, noten en verse kruiden. Het is de Indiase invulling van nasi. Er wordt een groentencurry bijgeserveerd. De smaak is zoet, mild en medium. Wilt u dit gerecht pittiger, wilt u dat doorgeven aan de bediening.

58. MURGH BIRYANY
€16.50

Biranie met gesmoorde kipfilet

59. MURGH TIKKA BIRYANY
€17.00

Kipfilet gegrild in de tandoori en verwerkt in de byrany.

60. GEMENGDE GROENTEN BIRANY
€16.00

De vegetarische birany met verschillende groenten.

61. PRAWN BIRYANY
€18.00

Kleine garnalen verwerkt in een biryani.

62. JHING BIRYANY
€20.00

Grote garnalen verwerkt in een biryany.

63. GHOST BIRYANY
€18.00

Gesmoord lamsvlees in de biryany.

64. GHOST TIKKA BIRYANY
€18.50

Lamsfilet gegrild in de biryany.

Suggesties

65. THALI ROYAL (mild/medium)
€20.00

De Indiase invulling van de rijsttafel. Een lams-, kip-, en een groentegerecht, spinazie, raitha, rijst en nan. 

66. ROYAL TANDOORI MIXED GRILL (medium)
€21.00

Een complete introductie in de Noord-Indiase Tandoori, grill keuken. Voor de liefhebbers van veel vlees.

68. DAL GHOST (medium)
€17.00

Lamsvlees met gele linzen en verse kruiden. 

70. MURGH MARCO POLO (mild)
€16.00

Een combinatie van kip uit de Tandoori-oven en een curry. Het aroma dankt dit licht zoete gerecht aan cardamon, kaneel, vruchten en noten. 

71. GHOST MASSALA (mild)
€17.00

Zacht gegrild gemarineerd lamsvlees in een massala saus. Een combinatie van verschillende smaken. 

Bijgerechten

72. NAN
€2.00

Warm, luchtig, vers brood uit de Tandoori-oven.

73. KEMA NAN
€5.00

Vers brood, gevuld met gehakt.

74. KHULCHA NAN
€5.00

Vers brood, gevuld met gehakt. 

75. PESWARI NAN
€5.00

Vers brood, gevuld met noten en vruchten. 

76. RAITHA
€2.00

Een frisse yoghurtsuas met kruiden en specerijen, keus uit een garnituur van tomaat, komkommer, ui en ananas. 

77. MIXED VERGETABLES BHAJI
€7.00

Licht gekruid gebakken groentegerecht. 

78. BOMBAY ALLO (pittig)
€7.00

Goedgekruide aardappels.

79. MUSHROOM BHAJI
€7.00

Verse champignons, licht gekruid. 

80. SAG BHAJI
€7.00

Spinazie gekruid met knoflook en uien. 

81. DAL TARKA
€7.00

Speciale gele linzen met knoflook, gember en ui. 

82. MANGO CHUTNEY SWEET
€2.00
83. LIME PICKLES
€2.00
84. PAPADAM
€0.00
85. BHINDI BHAJI
€7.00

Gebakken Okra, met verse kruiden. 

Adres

Restaurant Indian Way
St. Jorisstraat 30, Kelfkensbos
6511 TD Nijmegen
024-3607011

Reserveren

Openingstijden keuken

Wij zijn momenteel gesloten

maandag
13-11-2017
GESLOTEN
dinsdag
14-11-2017
GESLOTEN
woensdag
15-11-2017
17:00 - 22:00
donderdag
16-11-2017
17:00 - 22:00
vrijdag
17-11-2017
17:00 - 22:00
zaterdag
18-11-2017
17:00 - 22:00
zondag
19-11-2017
17:00 - 22:00

byranie photo 11   DSC 582311   thali royal11   tmg11   100 28151

 

© 2017 Indian Way