Allergeneninformatie

Wij maken alles zelf, ook de sausjes zodat wij u gemakkelijk kunnen informeren, welke allergenen in onze producten voor komen.

Gluten

Onze gerechten worden gebonden door een groentebouillon en niet door zetmeel. Daardoor zijn al onze gerechten glutenvrij, behalve het indiaas brood en de samosa’s.(nr 10 +11op de kaart) De voorgerechten nr 15 + nr 16 on puree bevatten ook Indiaas brood. Heeft u een hele sterke allergie dan raden wij u af om gefrituurde voorgerechten te eten omdat er in diezelfde olie ook glutenhoudende producten gefrituurd worden. Bv de paperdam die u als welkoms amuse krijgt, is gemaakt van kikkererwtenmeel maar wordt gefrituurd. Vermeld wel altijd aan de bediening dat u glutenvrij eet, omdat in sommige gerechten gebakken gepaneerde uitjes als decoratie worden gebruikt. De bediening kan de kok dan informeren om die weg te laten.

Eieren en producten op basis van ei

Alleen het Indiaas brood, nan, bevat ei.

Noten

Al de milde gerechten bevatten cashewnoten. Op de menukaart staat achter elk gerecht vermeld of het gerecht mild is. Op de milde gerechten wordt als decoratie amandelen gebruikt. Pistachenoten worden gebruikt in kulfi en Bangla mythai bij de nagerechten.

Melk en producten op basis van melk (lactose)

Het indiaas brood bevat melk. De panneer (indiase kaas) wordt gemaakt van volle melk; (nr 6 voorgerecht en nr 50,51,en 52 hoofdgerechten). De vegetarische thali (nr 56) bevat ook panneer, maar op uw verzoek kan er een ander vegetarisch gerecht worden gemaakt.
Alle milde gerechten bevatten room, behalve dal kosori (nr 54 op de kaart),die wordt gemaakt mbv kokosmelk. De room kan ook vervangen worden door sojaroom. Dus ook met een lactose allergie kunt u milde gerechten bestellen.
2 koude sausjes worden gemaakt op basis van yoghurt: paperdamsausje (geel) en tandoori-saus (rood).
Raitha bij de bijgerechten wordt gemaakt van yoghurt.
Bij de nagerechten bevatten het ijs en de gulap jam melkproducten, behalve het mango-papaya ijs en bangla mythai, die zijn vegan.
Lassi: Indiase drank bestaat mede uit melkhoudende producten.

Vis en schaaldieren

De visgerechten en schaaldiergerechten staan vermeld op de kaart. (voorgerechten nr 5, 15 en 16, hoofdgerechten nr 41 t/m 49 en nr 62 en 69).

Wij gebruiken geen pinda’s, soja, selderij, mosterd, sesamzaad,lupine of weekdieren.

 

 

Wist u dat?

Wist u dat ú in de parkeergarage Kelfkensbos 's avonds kunt parkeren voor €0,50 per uur!

Adres

Restaurant Indian Way
St. Jorisstraat 30, Kelfkensbos
6511 TD Nijmegen

Voor reserveren bel: 024-3607011 of WhatsApp: 0641591264

Groepen & Catering

Heeft u speciale wensen voor een groepsbezoek aan ons restaurant? Of wilt u een bijzondere catering voor bijvoorbeeld een bruiloft? Neem dan contact op via: info@restaurantindianway.nl

Openingstijden keuken

Wij zijn momenteel gesloten

maandag
05-12-2022
16:30 - 22:00
dinsdag
06-12-2022
GESLOTEN
woensdag
07-12-2022
16:30 - 22:00
donderdag
08-12-2022
16:30 - 22:00
vrijdag
09-12-2022
16:30 - 22:00
zaterdag
10-12-2022
16:30 - 22:00
zondag
11-12-2022
16:30 - 22:00