Indiaas specialiteiten restaurant

Al meer dan 27 jaar een begrip in Nijmegen

Allergeneninformatie

Wij maken alles zelf, ook de sausjes zodat wij u gemakkelijk kunnen informeren, welke allergenen in onze producten voor komen.

• Gluten:

Onze gerechten worden gebonden door een groentebouillon en niet door zetmeel. Daardoor zijn al onze gerechten glutenvrij, behalve het Indiase brood, en de samosa’s.(nr 7 +15 op de kaart) De voorgerechten nr 12, 13, 17 en 18 on puree bevatten ook Indiaas brood. Heeft u een hele sterke allergie dan raden wij u af om gefrituurde voorgerechten te eten omdat er in diezelfde olie ook glutenhoudende producten gefrituurd worden. Bv de paperdam die u als welkom amuse krijgt, is gemaakt van kikkererwtenmeel maar wordt gefrituurd. Vermeld wel altijd aan de bediening dat u glutenvrij eet, omdat in sommige gerechten gebakken gepaneerde uitjes als decoratie worden gebruikt. De bediening kan de kok dan informeren om die uitjes weg te laten.

• Eieren en producten op basis van ei:

Alleen het Indiaas brood, nan, bevat ei.

• Noten:

Alle milde gerechten bevatten cashewnoten. Op de menukaart staat achter elk gerecht vermeld of het gerecht mild is. Pistachenoten worden gebruikt in kulfi en Bangla mythai bij de nagerechten.

• Melk en producten op basis van melk:

Het Indiaas brood bevat melk. De panneer (Indiase kaas) wordt gemaakt van volle melk; (nr 10 voorgerecht en nr 60,61,62 en 82 bij de hoofdgerechten). De vegetarische thali (nr 60) bevat ook panneer, maar op uw verzoek kan er een ander vegetarisch gerecht worden gemaakt. Alle milde gerechten bevatten kokosmelk en zijn dus allemaal lactose-vrij. Alle curries zijn lactose- vrij. 2 koude sausjes worden gemaakt op basis van yoghurt: paperdamsausje (welkom amuse, geel) en tandoori-saus bij de gegrilde gerechten (rood). Raita bij de bijgerechten wordt gemaakt van yoghurt. Bij de nagerechten bevatten ijs en de Bengaalse hapjes melkproducten, behalve het mango-papaya ijs, die is vegan. Lassi: Indiase drank bestaat mede uit melkhoudende producten.

• Vis en schaaldieren:

De visgerechten en schaaldiergerechten staan vermeld op de kaart. (voorgerechten nr 5 ,17, 18 en 16, hoofdgerechten nr 52 t/m 59 en nr 74).

Wij gebruiken soja yoghurt voor de massala curry en klein beetje voor de salade, die geserveerd wordt bij de hoofdgerechten. We gebruiken geen pinda’s, selderij, mosterd, sesamzaad,lupine of weekdieren.

 

 

 

 

Wist u dat?

Wist u dat ú in de parkeergarage Kelfkensbos 's avonds kunt parkeren voor €0,50 per uur!

Adres

Restaurant Indian Way
St. Jorisstraat 30, Kelfkensbos
6511 TD Nijmegen

Voor reserveren bel: 024-3607011 of WhatsApp: 0619038225

Groepen & Catering

Heeft u speciale wensen voor een groepsbezoek aan ons restaurant? Of wilt u een bijzondere catering voor bijvoorbeeld een bruiloft? Neem dan contact op via: info@restaurantindianway.nl

Openingstijden keuken

maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
GESLOTEN
woensdag
16:30 - 22:00
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:00
zaterdag
16:30 - 22:00
zondag
16:30 - 22:00