Indiaas specialiteiten restaurant

Al meer dan 27 jaar een begrip in Nijmegen

Vierdaagsemenu tussen € 14,- en € 16,-

Welkom bij restaurant Indian Way

Ben je op zoek naar een authentieke Indiase maaltijd die je even in het hart van India doet wanen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Indian Way bereiden we al onze gerechten op bestelling. Geen vooraf bereide maaltijden, maar verse, smaakvolle curries die speciaal voor jou worden bereid. Onze vleesgerechten worden minimaal 24 uur van tevoren gemarineerd en daarna gegrild in de met houtskool gestookte klei-oven, de Tandoor. Het grillen in de Tandoor geeft een unieke smaak en textuur aan het vlees.  

Benieuwd hoe je curries worden gemaakt? Bekijk onze video en zie hoe je bestelling met passie en expertise wordt bereid door onze koks.

Shared Dining

Vind je alles lekker of weet je niet wat te kiezen? Welkom bij onze shared dining op ma, wo en donderdag. Samen genieten van zoveel mogelijke smaken en curries, geserveerd in kleinere porties. Verschillende nieuwe voor- en bij- gerechten en 16 nieuwe hoofdgerechten uit verschillende provincies van India, bv de tawa curry uit de provincie Punjab. Volop keuze in vlees- en vega(n)gerechten. Alles is (behalve de nan) gluten- en lactosevrij. Zie kopje menu voor de gerechten. Eet je liever je favoriete curry zelf? Natuurlijk kun je naast het shared dining, ook van het a la carte menu bestellen. 

Afhaalservice

Wil je thuis genieten van onze gerechten? Onze afhaalservice staat vanaf 16.30 uur voor u klaar. Klik hier voor de afhaalkaart.

 

 

Glutenvrij / Lactosevrij

glutenvrijkleinWij maken alles zelf en gebruiken geen convenience producten. Al onze 58 hoofdgerechten zijn glutenvrij door de binding van onze zelfgemaakte groentebouillon. In sommige gerechten worden gepaneerde uitjes als decoratie gebruikt, op uw verzoek kunnen die weggelaten worden.
De milde gerechten koken we met kokosmelk waardoor al onze curries ook lactose- vrij zijn. Klik hier voor meer allergeneninformatie.  

Halal

halal

We serveren uitsluitend halal gerechten en gebruiken plantaardige olie. Wij gebruiken geen gelatine en ook geen dierlijke stremsel. Onze keuken is 100% halal.

Vegetarisch / veganistisch

VegetarischVolop keuze voor vegetariërs en veganisten. Van de 58 hoofdgerechten zijn er 15 vegetarisch, waarvan 11 veganistisch. Kiest u voor een vegetarische of veganistische rijsttafel, 5 verschillende gerechtjes, die uitstekend bij elkaar passen. De rijsttafelgerechtjes zijn mild en medium, wilt u graag pittiger eten geef dit dan door aan de bediening. 

 

 

 

Adres

Restaurant Indian Way
St. Jorisstraat 30, Kelfkensbos
6511 TD Nijmegen

Voor reserveren bel: 024-3607011 of WhatsApp: 0619038225

Groepen & Catering

Heeft u speciale wensen voor een groepsbezoek aan ons restaurant? Of wilt u een bijzondere catering voor bijvoorbeeld een bruiloft? Neem dan contact op via: info@restaurantindianway.nl

Openingstijden keuken

maandag
16:30 - 22:00
dinsdag
GESLOTEN
woensdag
16:30 - 22:00
donderdag
16:30 - 22:00
vrijdag
16:30 - 22:00
zaterdag
16:30 - 22:00
zondag
16:30 - 22:00