Menu

Gegrilde voorgerechten uit de tandoori-oven

1. MIXED KABAB
€8.50

Gemarineerde kip-,lams-filet en lamsgehakt.

2. TANDOORI MURGH
€7.00

Beroemde gemarineerde kippenbout

3. MURGH TIKKA
€7.50

Kipfilet gemarineerd in een geurig kruidenmengsel.

4. BOTI TIKKA
€8.50

Een traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsvlees, extra pittig van smaak.

5. JHINGA TIKKA
€9.50

Een Indiaas feestgerecht; grote garnalen, gemarineerd met verse kruiden.

6. PANNEER TIKKA
€7.50

Zelf gemaakte Indiase kaas, gemarineerd met speciale kruiden.

Voorgerechten uit de curry-keuken

7. VEGETABLE SAMOSA
€5.50

Deegpasteitjes gevuld met groenten

17. BHUNA PRAWN ON PUREE
€9.00

Fijn gekruide kleine garnalen met zacht Indiaas brood

8. ONION BHAJI
€6.00

Gebakken balletjes ui met kikkererwtenmeel en verse

kruiden.

9. AUBERGINE PAKORA (vegan) (nieuw)
€6.00

Gefrituurde aubergine in een jasje van kruidige

kikkererwtenmeel

10. PANEER PAKORA (vega) (nieuw)
€6.00

Gefrituurde kaas in een jasje van kruidige

kikkererwtenmeel

11. BLOEMKOOL PAKORA (vegan) (nieuw)
€6.00

Gefrituurde bloemkool in een jasje van kruidige

kikkererwtenmeel

12. CHOLE PURI (vegan) (nieuw)
€7.70

Kikkererwten gekookt met ui en verse koriander naast

een bedje van puri

13. MASHROOM PURI (vegan) (nieuw)
€7.00

Gebakken gekruide champignons geserveerd op zacht

broodje van puri

14. GARLIC MUSHROOM (vegan) (nieuw)
€6.00

Gebakken champignons met verse knoflook en paprika

15. MEAT SAMOSA
€6.00

Deegpasteitje gevuld met gehakt en speciale kruiden

16. MURGH CHAAT
€7.50

Stukjes gekruide malse kipfilet gebakken, zoetzure smaak

18. JHINGA BHUNA PUREE
€10.00

Fijn gekruide grote garnalen met zacht Indiaas brood

19. GARLIC CHICKEN (nieuw)
€7.00

Gegrilde kipfilet met verse knoflook en paprika

20. DAL SOEP (VEGAN)
€5.50

Een smakelijke linzensoep uit het noorden van India

21. MULIGATWONY SOEP (VEGAN)
€6.00

Een kerriesoep, op smaak gebracht met kokos, citroen 

en verse kruiden

De Thalies

De Thalies is een goede introductie van de eetkunst uit het noorden en zuiden van India. “Een Indiase invulling van de rijsttafel.” De smaken van de hoofdgerechten zijn mild en medium. Wilt u pittig eten, dan kunt u dat overleggen met de bediening. U kunt ook een vegetarische of vegan 5-gangen menu bestellen.

22. MOUGET-E-KHAS
€62.50

SOEP

MIXED TANDOORI KABAB

KIP BALTI

LAMB TIKKA MASSALA

DAL TARKA +SAG BHAJI

BASMATI RIJST + NAN

SALADE

MIXED IJS

koffie of thee

23. VEG-E-KHAS (nieuw)
€62.50

SOEP

VEGETABLE SAMOSA

BUTTER PANEER

SAG BHAJI

ONION BHAJI + RAITHA

BASMATI RIJST + NAN

SALADE

KOKOS IJS

koffie of thee

24. BEGUM-E-KHAS
€62.50

SOEP

BHUNA PRAWN ON PUREE

MURGH TIKKA MASSALA

SAG GHOST

DAL TARKA +RAITHA

BASMATI RIJST + NAN

SALADE

MANGO IJS

koffie of thee

Hoofdgerechten uit de tandoori (Klei-oven)

Alle Tandoori gegrilde gerechten worden geserveerd met Basmati Pillaw rijst of Tandoori Nan brood, frisse salade en een groenten curry. 

25. TANDOORI MURGH
€17.00

Malse kippenboutjes, gemarineerd in een kruidenmelange

26. MURGH TIKKA
€16.50

De beste stukjes van de kip met speciale kruiden bereid, medium van smaak

27.LAMB TIKKA
€17.50

Een traditioneel Indiaas gerecht van zacht lamsvlees

28. JHINGA TANDOORI
€20.00

Grote garnalen gemarineerd in fijne kruiden, daarna licht gegrild

29. TANDOORI MIXED GRILL
€22.00

Een combinatie van alle mixed kabab gerechten. Voor de liefhebber van veel vlees

30. VEGETABLE MIXED GRILL (nieuw)
€18.00

Combinatie van groenten gemarineerd met tandoori kruiden en gegrild in de met houtskool gestookte tandoori oven

Curry's

De kunst van het combineren van verschillende soorten specerijen is eigen aan de Indiase keuken. De curries worden ingedeeld in drie smaken: mild (licht zoet, weinig kruiden), medium (goed gekruid) en pittig. Alle curry's worden geserveerd met een salade, basmati safran rijst of vers gebakken brood; nan. 

31. MURGH SHAHI KURMA (mild)
€17.00

Een verrassende specialiteit uit Noord-India, stukjes gegrilde kip in een zachte curry met gemalen cashewnoten en kokos.

32. MURGH TIKKA MASSALA (mild)
€17.50

Licht gekruide stukjes kip uit de Tandoori-oven met een speciale massala saus en sperzieboontjes

33. KEPTA MALAI (mild) (nieuw)
€17.50

Kip Gehakt en sperziebonen in een romige curry

34. SAG MURGH (medium)
€17.50

Kipfilet, gebakken met spinazie en een aroma van knoflook gember en verse kruiden

35. KARAI MURGH (medium)
€17.50

Kipgerecht met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje

36. MURGH BALTI (medium) (nieuw)
€17.00

 Zeer smakelijke en populaier medium gekruide curry met aardappel in een heel speciale balti-massala curry

37. MURGH DOPIAZA (medium) (nieuw)
€17.00

Medium curry met ui, bloemkool, kardemon, knoflook en gember

38. MURGH BHUNA (medium)
€17.00

kipfilet in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat

39.MURGH-JAL-FREZI (pittig)
€17.00

Voor de liefhebber van pittig eten. Kipfilet met verse chili, tomaat en verse kruiden

40. MURGH MADRAS (zeer pittig)
€17.00

Kipfilet met gember, knoflook en citroen

41. MURGH CYCLON (zeer pittig)
€17.00

Kipgerecht; een vrij pittige curry met gemalen kokos

42.MURG VINDALO (heel erg pittig)
€17.00

Een specialiteit uit de provincie Goanisi, zacht gesmoord kipfilet met knoflook, gember en rode peper

43. GHOST MASSALA (mild)
€18.50

In de Tandoori gegrild zacht lams of rundvlees met een speciale massala saus met sperzie-boontjes

44.SAG GHOST (medium)
€18.50

Een bijzondere combinatie van lams of rund vlees en spinazie, met een aroma van knoflook, gember en verse kruiden, zeer populair in Noord-India

45. KARAI GHOST (medium)
€18.50

Lams of rund vlees met tomaat, paprika en verse kruiden, gekookt en geserveerd in een speciaal braadpannetje

46. KEPTA BHUNA (medium) (nieuw)
€18.50

Lams of rund gehakt in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat

47. GHOST DOPIAZA (medium) (nieuw)
€18.50

Medium curry met plakjes ui, bloemkool, paprika, knoflook en gember

48. GHOST-JAL-FREZI (pittig)
€18.50

Voor de liefhebber van pittig eten. Lams of rundvlees met verse chili, tomaat en verse kruiden

49. GHOST MADRAS (zeer pittig)
€18.50

Een uit Zuid- India afkomstig traditioneel gerecht, met gember knoflook en citroen

50. GHOST CYCLON (zeer pittig)
€18.50

een vrij pittige curry met gemalen kokos

51. GHOST VINDALO (heel erg pittig)
€18.50

Een specialiteit uit de provincie Goanisi, zacht gesmoord lams of rundvlees met knoflook, gember en rode peper

Visgerechten

52. JHINGA MALAI (mild)
€21.00

Een bijzondere combinatie van Indiase kaas en verse spinazie, met een aroma van knoflook en verse kruiden.

53. JHINGA MASSALA (mild)
€21.00

Grote gemarineerde garnalen, gegrild in de tandoori-oven, daarna gekookt in massala curry

54. ZALM MASSALA (mild) (nieuw)
€19.00

Gebakken zalmmoot in een speciale massala saus met sperzie-boontjes

55. JHINGA BHUNA (medium)
€21.00

Gegrilde garnalen in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat

56.ZALM BAHAR (medium)
€19.00

Gemarineerde zalmmoot in een curry met verschillende groenten

57. FOREL BHUNA (medium) (nieuw)
€19.00

Forelfilet in een drogere curry met knoflook, paprika en tomaat

58. PRAWN PATIA (medium)
€19.00

Gekruide kleine garnalen in een zoetzure currie

59. PRAWN MADRAS (erg pittig)
€19.00

Garnalen met gember, knoflook en citroen

Vegetarisch

60. VEG THALI
€21.00

Ook zonder vlees kunt u genieten van deze Indiase rijsttafel, verschillende gerechten geserveerd in kleine portie, mild en medium

61. BUTTER PANEER (mild) (nieuw)
€16.00

Indiase kaas in milde romige curry met roomboter

62. CHANA MASSALA (mild) (nieuw)
€16.50

Kikkererwten in enn speciale massala curry met snijboon en paprika

63. CHANA BHUNA (medium)
€16.00

Kikkererwten in een droger dan gewone curry met gember tomaat en paprika

64. PALLAK PANEER (medium)
€16.50

Een bijzondere combinatie van Indiase kaas en verse spinazie, met een aroma van knoflook en verse kruiden

Veganistisch

65. VEGAN THALI €21.00
€21.00

Ook zonder vlees kunt u genieten van deze Indiase rijsttafel, verschillende gerechten geserveerd in kleine portie, mild en medium

66. JACKFRUIT KURMA (mild) (nieuw)
€16.50

Jackfruit in romige soya curry met gemalen cashewnoten en sojabonen

67. BAINGAN HYDRABADI (medium) (nieuw)
€16.00

Aubergine en tomaat gekookt in een speciale hyderabadi massala curry

68. BHINDI BAGAN (medium)
€17.00

Okra's en aubergine gebakken met knoflook en gember

69. JACKFRUIT CURRY (medium) (nieuw)
€16.50

Jackfruit met ui, paprika en tomaat in een medium curry

70. SAGH LINZEN (medium) (nieuw)
€16.00

 

Spinazie gekookt met verse knoflook en gele linzen

71. NAVRATAN JAL-FEREZI (pittig)
€16.00

 

Een pittig gerecht van gemengde groenten en een keur

van verse kruiden

Biryanies

Biryani is de luxe indiase invulling van nassi, groenten + proteine gebakken met rijst en wordt geserveerd met dal tarka

72. MURGH DAM BIRYANI (nieuw)
€19.00

Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, kipbouten en dam biryani massala

73. MURGH TIKKA BIRYANI
€18.50

Een gerecht van basmati safran rijst gebakken met gegrilde kipfilet, rozijnen, noten en verse kruiden

74. JHINGA BIRYANI
€20.00

Een gerecht van basmati safran rijst gebakken met grote garnalen, rozijnen, noten en verse kruiden

75. GHOST DAM BIRYANI (nieuw)
€19.00

Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, Lams of rundvlees en dam biryani massala

76. VEGETABLE DAM BIRYANI (nieuw)
€18.00

Basmati rijst gebakken met verse knoflook, gember, verschillende groenten en dam biryani massala

Suggesties

77. THALI ROYAL (mild/Medium)
€22.50

De Indiase invulling van de rijsttafel.

Een lams-, kip curry, dal tarka, spinazie, raita, basmati rijst en nan

78. ROYAL TANDOORI MIXED GRILL
€24.00

Een complete introductie in de noord- Indiase Tandoori, grill keuken. Voor de liefhebbers van veel gegrild vlees

79. BUTTER CHICKEN (mild)
€17.50

Kipfilet in milde romige curry met ghee

80. ROGAN JOSH (medium)
€19.50

Lams of rundvlees, gekruid met verse kruiden, knoflook en gember, bereid met gebakken tomaat

81. TAWA CHICKEN (medium) (nieuw)
€18.00

Tawa chicken is een favoriete curry uit de provincie Punjab. Kipfilet gemarineerd in een pasta met specerijen en daarna gebakken met tomaat en snijbonen in een aromatische droge curry. Heerlijk met nan

82. MOTOR PANEER (medium)(vega)
€16.00

Zelfgemaakte kaas in een keur van kruiden en erwten tomaat en paprika

83. KOLHAPURI (medium)(Vegan) (nieuw)
€16.00

Vegetable kolhapuri is een gerecht uit de stad Kolhapur. Wortel, bloemkool en kikkererwten, gebakken in een gekruide curry met een vleugje van kokos.

Bijgerechten

84. BOMBAY ALLO (pittig)
€7.50

Pittig gekruide aardappels

85. MUSHROOM BHAJI
€7.50

Verse champignons, licht gekruid. 

86. SAG BHAJI
€7.50

Spinazie gekruid met knoflook en uien. 

87. MIX VEGETABLE BHAJI
€0.00

Licht gekruid gebakken groentegerecht

88. ALLO GOBI (nieuw)
€7.50

Bloemkool met aardappels en erwten

89. DAL TARKA
€7.50

Speciale gele linzen met knoflook, gember en ui

90. AUBERGINE BHAJI (nieuw)
€7.50

Kruidige gebakken aubergine

91. BHINDI BHAJI
€7.50

Gebakken okra, met verse kruiden

Adres

Restaurant Indian Way
St. Jorisstraat 30, Kelfkensbos
6511 TD Nijmegen

Voor reserveren bel: 024-3607011 of WhatsApp: 0619038225

Groepen & Catering

Heeft u speciale wensen voor een groepsbezoek aan ons restaurant? Of wilt u een bijzondere catering voor bijvoorbeeld een bruiloft? Neem dan contact op via: info@restaurantindianway.nl

Openingstijden keuken

Wij zijn momenteel gesloten

maandag
04-03-2024
16:30 - 22:00
dinsdag
05-03-2024
GESLOTEN
woensdag
06-03-2024
16:30 - 22:00
donderdag
07-03-2024
16:30 - 22:00
vrijdag
08-03-2024
16:30 - 22:00
zaterdag
09-03-2024
16:30 - 22:00
zondag
10-03-2024
16:30 - 22:00